#01

Оптимизация Варна

SEO Оптимизация Варна

Направете повече трафик към сайта си с органик оптимизация от нашите дигитални Гуру майстори :)

Вашият уеб сайт изглежда страхотно, съдържанието ви е подредено прекрасно, има лесна и бърза навигация и дори сте сложили няколко допълнителни елемента, за да заинтригувате посетителите си още повече. Но защо не сте бомбандирани от посетители? Всъщност сте направили най-голямото и зрелищно парти в историята, но сте забравили да поканите гостите.

Оптимизация или SEO (Search Engine Optimisation) е нещото, което кара хората да разберат, че партито е точно при вас. Ако сайта ви не се показва в Google, Yahoo или Bing резултатите при търсене, как някой ще разбере, че въобще съществувате? В нашата Варненска агенция ние използваме пакет от традиционни и иновационни SEO(оптимизационни) техники, за да сме сигурни, че сайта ви ще подобрява позициите си в търсачките по необходимите ви думи и словосъчетания при търсене.

Оптимизация или SEO (Search Engine Optimisation) е нещото, което кара хората да разберат, че партито е точно при вас. Ако сайта ви не се показва в Google, Yahoo или Bing резултатите при търсене, как някой ще разбере, че въобще съществувате? В нашата Варненска агенция ние използваме пакет от традиционни и иновационни SEO(оптимизационни) техники, за да сме сигурни, че сайта ви ще подобрява позициите си в търсачките по необходимите ви думи и словосъчетания при търсене.

Избор на SEO ключови думи

Необходимите ви ключови думи не могат да се появят от въздуха. Те трябва да са основополагащи във вашата SEO кампания. След голямото обновяване на начина, по който търсачките класират уеб сайтовете (ранкиране), избора на ключови думи трябва да е колкото се може по-таргетирани и отнасящи се към съдържанието на сайта ви. Това значи, че ключовите думи трябва да се подбират внимателно.

Това е деликатна наука и водещи фактори са: колко човека търсят ключовата дума, колко конкурени сайтове имате насреща, дали подходящите ключови думи са сходни с търсенето на потребителите и до колко той би се заинтересувал от съдържанието във вашият сайт, когато търси по определена дума през търсачката.

Готово! Има доста за размишление, но когато всичко описано по-горе е на лице вие вече ще сте изградили фондамента на вашата SEO(оптимизационна) кампания. В Arteo Media знаем, че правилния подбор на ключови думи е така да се каже крайъгълният камък на добрата оптимизация(SEO). Точно за това ние провеждаме задълбочено изследване на ключовите думи, за да сме сигурни, че всичко ще стартира по правилния начин.

Ние можем да ви съветваме във всеки един момент от вашата SEO(оптимизация) стратегия, като използването интелигентен начин за подбор на ключовите думи е стратегическа стартова стъпка. С внимателно изграден план, ние можем да ви предоставим SEO стратегия, която да изведе уеб сайта ви успешно точно там, където му е мястото в мрежата.

Анализ на конкурентите

Следващата стъпка е да видим какво правят конкурентите Ви. Не говорим само за бегъл външен поглед на сайтовете им, а за използване на SEO инструменти, чрез които да изследваме беклинк профилите им, структурата на съдържанието им и да видим какво от всчко правят добре, и да използваме събраната информация, за да подобрим още повече вашата система.

Лесно е да се види кой е успешен във физическия свят, но в уеб пространството можете да бъдете задминати от тези конкуренти, от които очаквате най-малко. Изследването може да отнеме малко време, за да установите, че не винаги конкурента, който смятате прави най-добрата търговия онлайн. Arteo Media може да ви помогне да държите под око най-големите си конкуренти на пазара и да ви консултираме как да ги настигнете, а после и да ги задминете.

Ние разбираме бизнеса и отделяме време, за да го изследваме изцяло. Това позволява на дигиталния ни екип да изгради една изцяло сигурна в своя успех SEO стратегия.

Вътрешна(кодова) SEO оптимизация

Нашите разработчици и дизайнери изграждат уеб сайта ви със SEO на ум. Ние се грижим търсачките да намират това, което търсят от достъпност и време за зареждане до архитектурата и начина на поставяне на съдържанието, подкрепено с мощна SEO стратегия.

Добре оптимизираният сайт е чудесно нещо, но е лесно да се "пресоли". Алгоритмите на Google са насочени главно към "пресолени" от оптимизация уеб сайтове и това може да доведе до блокиране сайта ви за неопределно време, ако прекалите с "повтарянките на ключови думи". Когато оптимизирате сайт, вашият текст трябва да е логически издържан, да се чете лесно и трябва ключовите дими да се поставят на конкретното място т.е. там където ще работят правилно. Избирането на правилните думи за правилните страници по време на анализа е половината работа, но оптимизирането на вътрешния код е също много важна стъпка. Тук в Arteo Media ние имаме същия подход и към мета данните(meta tags) в кода, като всичко се изпипва до последният детайл.

Линкове и харесвания

Правилната външна оптимизация е ключова. Ние използваме набор от техники, за да изградим здрави и качествени линкове към вашият сайт. От писането на статии в доста посещавани и харесвани блогове до статични линкове от високо ранкирани сайтове(standalone web 2.0s) ние разполагаме с доста SEO трикове в "ръкавите си". Ние дори можем да обвържем вашата SEO стратегия със социалните мрежи, за да получите и таргетиран трафик през тях.

SEO стратегия

Ако добрия подбор на ключови думи е фондамента на добрата (SEO) оптимизация, то силната SEO стратегия е лепилото. Ще ви бъде нужен ясен план, пълен с различни техники и изпробвани практики, които да сработват заедно и с това да впечетляват търсачките, като целта е по-таргетиран трафик към сайта ви.

Готови сте да развивате и увеличавате вашата SEO кампания с помоща на нашата Уеб агенция във Варна? Свържете се с екипа ни сега на 0897 819 454 или ни пишете на info@arteomedia.com.

Оптимизация Варна
Стъпки за оптимизиране на сайт

ОПТИМИЗАЦИЯ ВАРНА